TranZCare

Bloemendaalse Zeedijk 8a

4765 BP Zevenbergschenhoek - Nederland

Global Forwarding

Fulfilment

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

FULFILMENT


Met fulfilment van Tranzcare ervaart uw klant uw merk ook in de orderketen als een topmerk.

Merken zijn belangrijk als het om onderscheidend vermogen gaat. De kwaliteit van een merk moet ook in de orderketen in stand blijven.

Daarom is de kwaliteit van uw fulfilment keten cruciaal voor uw merk en imago. Iedere handeling en ieder contact moet een weerspiegeling zijn van uw merk.

Geef uw fulfilment uit handen aan Tranzcare en wij garanderen dat uw merk ook in de orderketen en tijdens contactmomenten blijft stralen!

E-fulfilment omvat de hele order- en serviceketen; vanaf het moment dat uw webwinkel klant z’n bestelling bij u plaatst. Juist bij e-fulfilment is het belangrijk dat de hele order- en service keten één naadloos geheel vormt. Omdat de tijd en financiële ruimte voor correcties en herstelactiviteiten heel beperkt zijn.

Dat weten wij bij Tranzcare als geen ander en daarom is snelheid, efficiency en betrouwbaarheid zo belangrijk. Ervaring leert dat merkbeleving en klantentrouw bij e-commerce voor een belangrijk deel gerelateerd is aan de kwaliteit van uw e-fulfilment. Daarom zijn al onze fulfilment oplossingen er op gericht om uw klanten snel, effectief en op betrouwbare wijze te bedienen.Kennis en ervaring

Wij weten dat e-commerce een relatief nieuwe economie is en dat we dagelijks te maken hebben met veranderingen binnen de logistieke processen. Om die veranderingen om te kunnen zetten in verbeteringen houden wij u voortdurend op de hoogte van deze veranderprocessen. Wij willen net als u succesvol zijn en zullen er alles aan doen om dit gezamenlijk te bereiken.


Onze kennis en ervaring zetten wij actief in om uw businessmodel gezond te maken en te houden. Dat scheelt u niet alleen veel geld, het verhoogt ook uw rendement. Bij ons staat úw klant centraal! U kunt alleen succesvol zijn in e-commerce als u uw klant aan u weet te binden. Alleen tevreden klanten komen terug en u krijgt maar één kans voor een eerste indruk.


Klantbehoud
Een sterke order- en service keten is cruciaal voor u en uw merk. Het centraal stellen van uw klant en deze voor u te winnen en behouden is daarom regel bij Tranzcare. Wij weten immers dat u niet zonder uw klanten kunt. Andersom wel!

Offerte