TranZCare

Bloemendaalse Zeedijk 8a

4765 BP Zevenbergschenhoek - Nederland

Global Forwarding Offerte

Over ons

Tranzcare bestaat uit een team van ervaren en goed opgeleide medewerkers en zijn met 100% passie met hun vak bezig! Iedere dag weer.

Of het nu om een express zending van Appelscha naar Kudelstaart gaat of een palletzending van Rotterdam naar Milaan, de crew van Tranzcare zal altijd de beste oplossing voor u vinden.


Ook voor zee- en luchtvrachtzendingen kunt u bij ons terecht.

Met onze mensen in Zevenbergschen Hoek en een uitgebreid wereldwijd netwerk kunnen wij u de dienstverlening bieden die u van ons mag verwachten. Stipt, snel en tegen concurrerende tarieven.


Als u uw goederen in opslag wilt geven hebben wij een moderne en professionele warehouse faciliteit beschik-baar in Zevenbergschen Hoek op ongeveer 1 km van de A16.

Dit public warehouse van ca. 1.500m2 is voorzien van beveiliging, alarmsysteem en het gehele jaar door vorstvrij.  

Een customer service die exact weet waar het om draait. Een custtomer service ook met een zeer persoonlijke benadering waarbij het doel altijd is om u zo snel mogelijk te helpen met het beste advies.Naast het personeel op kantoor (planning, customer service en de financiele administratie) beschikt Tranzcare ook over een team zeer vakbekwame en goed opgeleide chauffeurs die uw zendingen op de afgesproken tijden afhalen en afleveren.

Een visitekaartje voor uw en ons bedrijf!


Een professionele en leuke ploeg mensen die graag voor u werken en niet kijken op een uurtje extra!en hebben: onze klant blijft altijd koning….