TranZCare

Bloemendaalse Zeedijk 8a

4765 BP Zevenbergschenhoek - Nederland

Global Forwarding

Warehousing

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

WAREHOUSING en VAL/VAS


Tranzcare beschikt over een modern warehouse  in Zevenbergschen Hoek (Gem. Moerdijk) aan de rand van de A16. Centraal gelegen tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Brussel-Zaventem en Amsterdam-Schiphol.


Ons warehouse is voorzien van een professionele alarminstallatie en 365 dagen per jaar beveiligd. Natuurlijk is het warehouse vorstvrij en het materiaal is nieuw en voldoet aan de eisen van deze tijd.Heeft u tijdelijk of permanent meer opslagruimte nodig?

Tranzcare slaat uw goederen professioneel en vakkundig op. Door onze jarenlange kennis, ervaring en kwalitatieve faciliteiten, bieden wij net dat beetje extra. Iedere klant is anders en heeft specifieke wensen.

Van seizoensgebonden producten  tot hoogwaardige consumenten elektronica; wij beseffen dat het úw goederen zijn die bij ons liggen opgeslagen.

Van opslag, overslag en orderbeheer tot en met assemblage, facturering en beheer van uw voorraden. Tranzcare biedt u een totaalconcept op het gebied van warehousing.


Overzicht warehousing services

Offerte