TranZCare

Bloemendaalse Zeedijk 8a

4765 BP Zevenbergschenhoek - Nederland

Global Forwarding

Wegtransport Europa

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

import en exportzendingen naar :


Andorra

België

Bosnië

Bulgarije

Denemarken

Duitsland

Estland

Finland

Frankrijk

Griekenland

Hongarije

Ierland

Italië

Kroatië

Letland

Liechtenstein

Litouwen

Luxemburg

Macedonië

Malta

Monaco

Montenegro

Nederland

Noorwegen

Oostenrijk

Polen

Portugal

Roemenië

Servië

Slovenië

Slowakije

Spanje

Tsjechië

Turkije

Verenigd Koninkrijk

Zweden

Zwitserland

Algemeen

Tranzcare Global Forwarding biedt haar klanten een totaaloplossing voor Europees wegvervoer. Voor uw groupage zendingen werken wij met lijndiensten met vaste vertrekdagen en daarom kunnen wij onze (korte) doorlooptijden tot op zekere hoogte garanderen. Voor uw part loads en full loads werken wij met rechtstreeks vervoer zonder overslag op sorteercentra.

Om dit te kunnen realiseren hebben wij een uitgebreid Europees netwerk tot onze beschikking met het logistieke centrum in Zevenbergschen Hoek.


Gelegen in het centrum van logistiek Nederland

Uitstekende verbinding met Schiphol Airport,het Rotterdamse en  Antwerpse havengebied en prima aansluit-ingen naar alle industriële- en handelscentra in Europa. Tranzcare Global Forwarding is centraal gelegen in de Benelux vlak langs de autosnelweg A16.


Door de uitstekende relatie met onze Europese partners zijn wij in staat om de wensen van onze klanten op de juiste manier in te vullen. Voor u als klant geeft dat vele voordelen. Onze locale partners en agenten kennen de situatie ter plaatse. Zij spreken de taal en kennen de cultuur van het land. Dit komt de snelheid van afleveren heel vaak ten goede.


De Europese markt is voortdurend in beweging en wordt steeds transparanter. We hebben te maken met toe-nemende concurrentie. Juist daarom is het van vitaal belang dat Tranzcare inspeelt op veranderingen en deze ook toepast in de bedrijfsvoering. Voor u betekent dit dat u zich volledig kan concentreren op uw kernactiviteiten en dat u geen omkijken heft naar uw logistieke processen.

Tranzcare Global Forwarding biedt daarom een breed spectrum van logistieke diensten aan. Tranzcare richt zich op verschillende productgroepen en verkoopt dus eigenlijk nooit nee!!
Offerte