TranZCare

Bloemendaalse Zeedijk 8a

4765 BP Zevenbergschenhoek - Nederland

Global Forwarding

Wegtransport binnenland (Benelux)

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

24 uurs service


Sneltransporten

Koeriersdiensten


Spoedzendingen

Tranzcare is gespecialiseerd in het transport en distributie van zendingen binnen de Benelux. Tranzcare beschikt daartoe over een eigen distributienetwerk in Nederland, België en Luxemburg. Van losse pallet- tot deelladingen. Wij regelen uw binnenlandse distributie tot in de puntjes. Wij werken snel en efficiënt, mede door onze jarenlange ervaring op de binnenlandse markt. Onze binnenlandse distributie kan voor allerlei zendingen worden ingezet (deugdelijk verpakte handelsgoederen, food, ADR etc.) .


Snel en efficiënt uw zending aanmelden kan bij Tranzcare  tussen 08:00 en 16:30 uur.

Tranzcare biedt een 24-uurs service met een betrouwbaarheid van meer dan 99,5 procent (Luxemburg geniet een looptijd van 48 uur).


Enkele kenmerken van onze binnenlandse distributie in NederlandSneltransport en koeriersdiensten


Wanneer u een zending op het laatste moment moet versturen, kunt u altijd bij Tranzcare terecht. Voor iets kleins als een envelop, maar ook voor een doos, pallet of complete lading is deze koerier altijd beschikbaar.


Spoedopdrachten 24 uur per dag


Tranzcare verzorgt uw zendingen 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Met behulp van ons uitgebreide koeriersnetwerk bieden wij u een oplossing, voor ieder transportprobleem.Tranzcare  verzorgt uw spoedzending met grote zorg en aandacht. Transport dat onder tijdsdruk staat, vraagt om een effectieve, snelle en correcte afhandeling.


Spoedzending


Ongeacht of uw spoedzending een pakket van één kilo is of een vracht van 25 ton betreft, u kunt op ons rekenen. Mede dankzij de grote diversiteit in ons wagenpark en de flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij u de hoogste kwaliteit aanbieden. Uw spoedzending wordt vervoerd met het meest geschikte vervoermiddel uit ons eigen wagenpark.

Offerte