TranZCare

Bloemendaalse Zeedijk 8a

4765 BP Zevenbergschenhoek - Nederland

Global Forwarding

Zeevracht en Shortsea

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

ZEEVRACHT en SHORTSEA


Vanuit ons kantoor in Zevenbergschen Hoek (central gelegen tussen de havens Rotterdam en Antwerpen) behandelen wij al uw zeevrachtzendingen (export, import, FCL en LCL).


Tranzcare Global Logistics heeft haar eigen import- en exportdiensten voor groupage zendingen, waarbij LCL containers vertrekken uit en aankomen in de loods van Tranzcare in Zevenbergschen Hoek. Hierdoor zijn niet alleen de kosten onder controle, maar is ook de kwaliteit gewaarborgd. Minder handling betekent immers minder kosten en minder kans op schade en/of vermissingen.


Tranzcare Global Logistics biedt aanvullend ook diensten zoals voor- en natransport, douaneafhandeling, verpakken en ompakken, gasmetingen etc.


In een markt die steeds vaker gedomineerd wordt door vraag en aanbod, zorgt Tranzcare Global Forwarding vooral voor stabiele capaciteiten en prijzen. Periodieke volumeafspraken worden gemaakt, zodat wij capaciteit kunnen garanderen met een concurrerend prijsniveau.


Tranzcare Global Forwarding regelt uw zendingen op een kosteneffectieve manier en zorgt ervoor dat uw goederen op tijd aankomen en worden afgeleverd op de plaats van bestemming en volgens uw specificaties.Binnen Europa kan het effectief zijn om uw goederen per zeevracht te vervoeren. Hiervoor heeft Tranzcare een shortseaservice beschikbaar van en naar Rotterdam, Zeebrugge, Amsterdam en Antwerpen.


Offerte